Kontaktirajte nas

in pripravili vam bomo informativno ponudbo za izdelavo virtualnega sprehoda!

pokličite nas

vsak delavnik med 8:00 in 15:00.

pišite nam

in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

3Dpro.si

3Dpro.si je blagovna znamka Inštituta Mediapro

Pišite nam

Opišite nam vaše želje, tip nepremičnine, regijo, kjer se nepremičnina nahaja, ter kvadraturo objekta, ki ga želite posneti. Ponudbo vam bomo pripravili v najkrajšem možnem času.

4 + 6 =

Pogosta vprašanja

Spodaj so najpogostejša vprašanja, vezana na izdelavo virtualnih sprehodov.

Ali jih lahko objavim na svojo spletno stran - jih sam naložim na strežnik?

Vaš virtualni sprehod bo vedno imel prostor na našem strežniku! Gostuje lahko le pri nas, saj imamo posebej prirejene strežnike, prikazujete pa ga lahko kjerkoli – na vaši spletni strani, ga delite na družbenih omrežjih, pošljete po mailu itd. Za gostovanje letno zaračunamo od 3,3 € na mesec oziroma od 40 € na leto.

Kako dolgo poteka proces izdelave posnetka?

Snemanje v povprečju traja 2-4 ure, odvisno od velikosti objekta in zahtevnosti. Celoten izdelek pripravimo v 7 dneh od dneva naročila. Po dogovoru je lahko tudi v 24 urah, vendar to dodatno zaračunamo.

Koliko ljudi hkrati lahko gleda moj virtualni sprehod?

Naši prirejeni strežniki so sposobni v realnem času predvajati več GB velike posnetke hkrati neomejenemu številu uporabnikom.

Virtualni sprehod na Airbnb ali Booking.com?

Booking.com je letos dovolil, da se v njihove prezentacije vključi tudi 360° posnetke, Airbnb pa še vedno ne dovoljuje nobenih zunanjih povezav in linkov. Eden od načinov, ki včasih pomaga to pravilo malo zaobiti je, da se na slike napiše link do posnetka, npr. bit.ly/virtualni-sprehod

Pin It on Pinterest