Virtualni sprehodi - mnenja naših strank

Posneli smo več sto virtualnih sprehodov v skupni zmeri preko 200.000 m2, naredili preko 240.000 panoramskih - 360 stopinjskih fotografij in presegli 4.000.000 ogledov posnetkov.

 

Kaj o našem delu menijo naši naročniki?

Mediapro nam je Gimnaziji Celje – Center uresničila željo, da našo spomeniško varovano poslopje, ki je ena največjih secesijskih javnih zgradb v Sloveniji, vizualiziramo v 3D tehniki. Izjemno profesionalna in predana ekipa 3Dpro nas je navdušila s svojim pristopom ter vrhunskim izdelkom, s katerim smo uspeli še dodatno  poudariti pomembnost stavbne arhitekturne dediščine Celja in Slovenije ter izraziti ponos, da lahko prav naša šola deluje v tej stavbi.
Gregor Deleja, 2020

ravnatelj Gimnazije Celje - Center

Precej smo se ukvarjali, kako pripeljati v teh covid časih, ko vstop v šolsko zgradbo ni mogoč, šolo v domove osnovnošolcev, ki izbirajo pravo šolo zase. Imeli smo že nekaj gradiva, video posnetkov, idej. S profesionalnim pristopom ekipe Mediapro pa smo v najkrajšem možnem času sestavili tako kvaliteten proizvod, da nam je vsem v ponos. 3D virtualen sprehod po šoli nam bo služil za več namenov. Postalo bo osnova za vsakoletno predstavitev, kjer bomo lahko ažurirali info točke in posamezne predstavitve, ne samo za informativni dan, pač pa tudi za predstavitev šole partnerjem v projektih, promocijo šole, arhitekturne namene in projekte dijakov. Odločitev za to storitev je bila za našo šolo izvrstna odločitev, ekipa Mediapro pa se je izkazala s posluhom za naročnika in tudi uporabnika.

Lidija Žigon, 2021

ravnateljica Gimnazije Jožeta Plečnika Ljubljana

Kako predstaviti šolo in stavbo šole, smo se spraševali v času epidemije in pouka na daljavo. V Mediapro so nam ponudili inovativno 3D predstavitev, kjer se lahko skoraj zares sprehodimo po šolskih hodnikih in učilnicah. Upoštevali so naše želje, da se predstavi utrip sodobne šole z vsemi dejavnostmi, ki jih na šoli izvajamo poleg pouka, in hkrati poudari posebnosti gimnazijske stavbe kot kulturnega spomenika. Izjemno predana in profesionalna ekipa se je resnično potrudila, da je virtualna predstavitev gimnazijske stavbe v vsej njeni impresivnosti skladna s predstavitvijo pouka in ostalih dejavnosti, ki smo jih želeli pokazati našim obiskovalcem.

Mojca Lukšič, 2021

ravnateljica Gimnazije Novo mesto

Novembra 2020 smo na Gimnazijo Kranj prejeli ponudbo zavoda Mediapro za izdelavo 3D virtualnega sprehoda po šoli. Ideja o virtualnem sprehodu se nam je zdela zanimiva in na podlagi ogledov že narejenih 3D posnetkov, smo se odločili, da sprejmemo ponudbo o sodelovanju. Ekipa Mediapro je posnela prostore gimnazije in nam svetovala pri izdelavi vsebinskih posnetkov za informativne točk. Skozi celoten proces izdelava 3D sprehoda po Gimnaziji Kranj smo z Mediapro odlično sodelovali, kar se nedvomno izraža tudi na kvalitetno narejenem izdelku. Gimnaziji Kranj je virtualni sprehod po šoli v ponos, prepričani pa smo tudi, da bodo »sprehajalci« ob ogledu uživali.

mag. Aljoša Brlogar, 2021

ravnatelj Gimnazije Kranj

Sodelavci zavoda Mediapro so za Gimnazijo Tolmin pripravili virtualni sprehod po šoli, na katerega smo lahko sami dodali vsebine po svoji  izbiri. Sodelovanje in opravljeno delo je bilo odlično – od začetnega  snemanja do podpore v času po tem, ko je bila predstavitev narejena in objavljena. Način predstavitve je drugačen, pisan na kožo sedanjih  generacij!

mag. Branka Hrast Debeljak, 2020

ravnateljica Gimnazije Tolmin

Informativni dnevi na daljavo! Pred letom dni nekaj nepojmlivega, nemogočega! Ko so postali dejstvo, je bila rešitev, ki jo je ponudil Mediapro, z možnostjo virtualnega sprehoda po šoli, pravo darilo z neba! Učinkovita rešitev, ki združuje interaktivne vsebine s pogledom izza zidov stare realke v sodobne in svetle učilnice, ni uporabna zgolj za predstavitev bodočim prvošolcem. Z dostopom do spleta lahko vsi, od bivših dijakov, do tistih, ki se mimo šole vsak dan sprehajajo in vanjo niso nikdar vstopili, dobijo vpogled v dogajanje na šoli. Vsekakor bomo možnost virtualne predstavitve šole s pridom uporabili  za različne promocijske aktivnosti v projektih ali pa za tržne namene oddajanja prostorov in predstavitev bogate zbirke čipk iz razstavnega prostora Čipkarske šole!
Zaradi vrhunske opreme, izjemno profesionalnega in dobrega sodelovanja z ekipo Mediapro, je šola dobila izdelek, ki ga bomo še dolgo lahko uporabljali in nadgrajevali z vedno svežimi vsebinami.
Karmen Vidmar, 2021

ravnateljica Gimnazije Idrija

Virtualni sprehod po Ekonomski šoli Novo mesto, ki ga obiskovalcem naše spletne strani omogočamo od letošnjega februarja naprej, ponuja miren sprehod po šoli in ogled tistih vsebin, ki posameznika zanimajo. Mediapro  je  z izdelavo posnetka pripomogel, da smo na info točkah predstavili posebnosti šole, ki jih želimo najbolj poudariti  – to so urejenost šole, ustvarjalnost naših dijakov in usmerjenost v podjetnost, ekonomijo in medije. Veseli smo, da lahko posnetek ves čas spreminjamo in dopolnjujemo in tako postaja virtualni vodnik po dogajanju na šoli, ki je osnovnošolcem na razpolago vse leto, ne samo v času informativnih dni. Ob sprehodu po šoli pa lahko uživajo tudi vsi naši sedanji in bivši dijaki in se spominjajo lepih trenutkov, ki so jih doživeli v tej stavbi. 

Ogled bodoče srednje šole po svobodni volji, nič več omejenosti na dneve, ure in minute, ogled v spremstvu staršev, prijateljev ali samostojen in miren. To nudi virtualni posnetek podjetja Mediapro osnovnošolcem, ki so pred odločitvijo, ali priti na Ekonomsko šolo Novo mesto ali ne. Lahko si notranjost šole in dogajanje v njej pogledajo večkrat, s premislekom in  začutijo, ali je to tisto, kar od srednje šole pričakujejo. Od februarja 2021 naprej je ves čas dostopen na naši spletni strani.

Mi pa bomo poskrbeli, da ga bomo posodabljali in dopolnjevali z vsebinami, ki bodo obiskovalcem zanimive. Zagotovo se bo poleg bodočih dijakov po šoli sprehodil tudi kak drug obiskovalec – mogoče bivši dijak, bivši uslužbenec, poslovni partner …

Zaradi vrhunske opreme, izjemno profesionalnega in dobrega sodelovanja z ekipo Mediapro, je šola dobila izdelek, ki ga bomo še dolgo lahko uporabljali in nadgrajevali z vedno svežimi vsebinami.

Vladimira Šuštaršič, 2021

ravnateljica Ekonomske šole Novo mesto

Na Srednji šoli Domžale smo se že v oktobru 2020 zavedali, da bo v času epidemije virusa SARS-CoV-2 poskrbeti za drugačen informativni dan, za drugačne predstavitve. Zavod Mediapro smo našli na spletu in bili verjetno ena prvih srednjih šol, ki se je odločila za 3D virtualen sprehod po šoli. Izvajamo sedem različnih programov, pouk poteka na različnih lokacijah v treh stavbah. Vse to je predstavljalo velik izziv, ki pa ga je ekipa Zavoda Mediapro odlično obvladala. Virtualni informativni dnevi so bili dobro obiskani. Našteli smo celo več obiskovalcev, kot v preteklih »normalnih« letih. Njihovi pozitivni odzivi in pohvale pa pričajo o tem, da se je ves vloženi trud izplačal. Hvala vsem!

mag. Primož Škofic, 2020

ravnatelj Srednje šole Domžale

Za namene promocije šole smo iskali drugačno predstavitev. Takšno, ki bo mlajšim generacijam odprla vpogled v našo šolo, saj le tako lahko pridobijo občutek, kako zelo urejeno in s tehnično opremo dobro podprto šolsko okolje ponujamo bodočim dijakom. Izbrali smo ekipo Mediapro, ki se je prilagodila našim željam in potrebam in nam pripravila končno rešitev po naši meri. Z dodajanjem multimedijskih vsebin smo sprehod po šoli popestrili, kjer pa je seveda ključno, da je bila končna rešitev všeč tudi vsem obiskovalcem. Sodelovanje je bilo odlično, kar se kaže tudi v končni rešitvi, virtualnemu sprehodu po šoli.
Darinka Martinčič Zalokar

ravnateljica SŠTS Šiška

Zaradi epidemije letos ni bilo mogoče predstaviti šole na običajen način, zato smo iskali inovativno rešitev.
Virtualni sprehod se nam je zdel odličen način predstavitve prostorov šole in vseh dejavnosti, ki jih na šoli izvajamo.
Sprejeli smo ponudbo podjetja Mediapro in smo izjemno zadovoljni s končnim izdelkom. Pohvalila bi njihovo profesionalnost, odzivnost in prilagodljivost našim potrebam. Kakovost posnetkov ter brezhibno delovanje virtualnega sprehoda pomembno prispevata k uspešni predstavitvi naše gimnazije.
Aleksandra Rogić, 2021

ravnateljica Ginnasio Antonio Sema Pirano / Gimnazija Antonio Sema Piran

Sodelovanje z Mediapro je bila nesporno daleč najboljša odločitev, ki smo jo lahko sprejeli. Njihov 3D prikaz Vile Veselove, ki so ga naredili, je fantastičen in profesionalen. S to potezo smo si na trgu definitivno zagotovili konkurenčnejši položaj. Prav tako ponujajo neskončno možnosti oglaševanja in so v koraku s časom, kar se mi zdi ključnega pomena. Imajo super ideje, pa tudi sodelovanje z njimi je prijetno.
Zala Doles Filipović, 2019

Vodja, Hostel Vila Veselova

3D virtualni sprehodi, skupaj z njihovim portalom MyNight.si so po mojem mnenju nekaj najboljšega, kar se je za nas gostince v zadnjih letih pojavilo na trgu.

Nebotičnik je dnevno oglaševan na njihovem portalu, na naši spletni strani, ki so nam jo izdelali pa promoviramo svojo lokacijo z virtualnim sprehodom ter na Google Street View in Earth imamo rekordne oglede fotografij Nebotičnika, ki so jih posneli.  Hvala, Mediapro in ekipa 3Dpro!

Jurij Osterman, 2018

Vodja gostinskega obrata, Nebotičnik

Pin It on Pinterest