Virtualni sprehodi in nekaj naših referenc

 

Prikazane so povsem naključno brez pomembnosti, velikosti ali datuma snemanja.

lokali in picerije

Picerija Jurman spada med večje gostinske obrate v Sloveniji. Posneli smo tudi zunanjost z velikimi parkirišči in pogled iz Zaloške ceste.

muzeji in galerije

Galerija Kresija je razstavljala projekt Nich Fallen Jošta Franka. Vključili smo tudi video posnetke – nagovore sodelujočih v projektu.

avtosaloni in moto centri

AH Real in Regia group tehnični pregledi – združena v skupno virtualno predstavitev. Vozilom smo dodali tehnične podatke in video prezentacije, prodajalcem pa njihove fotografije in kontaktne podatke.

fitnesi in spa centri

Virtualni sprehod Alfa Gym smo opremili z video posnetki, ki prikazujejo pravilne uporabe posameznih fitnes naprav. Izdelali smo tudi virtualno recepcijo.

apartmaji

Apartmaju Jernej v Bovcu smo dodali predstavitve raftinga, canyoninga in ostalih storitev ponudnika. Infotočke najdete na spodnji terasi.

trgovine in butiki

Landing Zone smo dodali povezave do direktnega nakupa v in vedno aktualne ponudbe na njihovi spletni trgovini. Virtualna prezentacija je na naročnikovi spletni strani v 1. letu bila prikazana že več kot 700.000x!

avtopralnice in mobilno

Avtostop je z 82 metri najdaljša avtopralnica pri nas. Infotočke vsebujejo video prikaz delovanja posameznih naprav in krtač, cenike in povezave na spletno stran.

predstavitev podjetij

Co-working space na Rimski 6 sodeluje tudi v Erasmus projektih. 3D virtual view daje možnost obiskovalcem iz tujine, da si pred prihodom ogledajo prostor. Odličen je tudi za iskanje novih uporabnikov prostorov.

cerkve

Cerkev Angelov varuhov se ponaša s čudovitimi slikarkimi deli, katerim smo dodali opise, veliko dvorano in učilnicami. Dodali smo urnike verouka in kontaktne podatke župnika, da je še lažje dostopen krajanom.

hoteli in hostli

Vila Veselova spada med priljubljenejše hostle v Ljubljani. Z virtualno recepcijo in opisom sob ter storitev smo jih še bolje pozicionirali in dodali konkurenčno prednost pred ostalimi ponudniki v bližini.

športni objekti

Squashland je prvi leseni squash center na svetu. Razprostira se preko 4 nadstropjih, ki smo jih prikazali v ‘3D’ pogledu. Kliknite na ‘L’ikono levo spodaj! Dodali smo tudi video inštrukcije na igrišča o pravilih squasha.

večji centri

Minicity v ljubljanskem BTC-ju organizira obiske šol, rojstnodnevna praznovanja, delavnice, … za otroke do 12 let. Povpraševanja prejemajo iz vse Slovenije in obiskovalci si lahko predhodno ogledajo prostor in planirajo aktivnosti.

prodajni saloni

Virtualni sprehod za Kaercher v BTC-ju smo opremili s povezavami, ki vodijo na ločene prodajne segmente na njihovi spletni in do vedno aktualne ponudbe – tudi če bi se ta spreminjala dnevno! Posnetek smo naložili tudi na Google Earth, StreetView in Maps, da je še bolj dostopen na spletu.

lokalne znamenitosti

Nebotičnik spada med ‘landmark-e’ Ljubljane, ki krasijo silhueto mesta. V tem virtualnem sprehodu lahko vidite kako zgleda objekt v 4 nadstropjih – kar je bilo zahtevno za izdelati. Po nadstropjih se sprehodite z ukazi levo spodaj. Na ključ smo za Nebotičnik izdelali tudi spletno stran: https://www.neboticnik.si/

restavracije

DiVino je odlična restavracija v BTC-ju. Posnetek smo opremili z vinsko karto, povezavo do stalne ponudbe in video pozdravom kuharskega chefa Matjaža Cotiča. Na sletni strani DiVina se je posnetek izkazal kot odlično orodje za rezervacije in do sedaj presegel 24.000 prikazov!

prodaja/oddaja nepremičnin

Stanovanju v Vila Bloku v Ljubljani smo dodali video infotočke, kjer so izpostavljene vse prednosti in dejanski gabariti prostorov. Velika prednost je tudi, da posrednik lahko porabi manj časa s klienti, saj jim namesto ogledov lahko pošlje za prvi stik kar virtualni sprehod.

turistične atrakcije

Ladjica Ljubljanica je edinstvena lesena barka, ki pljuje po reki prestolnice. Videli ste jo že v filmih, videospotih in na razglednicah … sedaj pa si jo lahko ogledate tudi v 3D sprehodu! Izdelali smo tudi dvojezično spletno stran: http://www.barka-ljubljanica.si

prostori za druženje

Biljardna hiša na Slovenski cesti spada med največje biljardnice v regiji. Raziščite virtualni sprehod in na eni izmed miz boste našli tudi infotočko z video posnetkom, v katerem nastopa Jonas Žnidaršič!

kavarne

Opera bar je ena izmed znamenitejših ljubljanskih kavarn. Posnetek smo naložili na Google StreetView, Maps in Earth, kjer si ga je ogledalo več deset tisoč uporabnikov. Izdelali smo tudi enostavno spletno vizitko: https://opera-bar.com/

državni organi

Center za zaščito Domžale vsako leto priredi dan odprtih vrat. Zaradi epidemije so se odločili, da bodo letošnje leto to predstavitev opravili virtualno. Vsako vozilo je opremljeno s tehničnimi lastnostmi in inventarjem. Izdelali smo tudi predstavitveni video s posnetki drona in z nagovorom direktorja, ki ga vidite na virtualnem sprehodu.

Nekaj primerov 3D virtualnih predstavitev srednjih šol in fakultet

Mediapro nam je Gimnaziji Celje – Center uresničila željo, da našo spomeniško varovano poslopje, ki je ena največjih secesijskih javnih zgradb v Sloveniji, vizualiziramo v 3D tehniki. Izjemno profesionalna in predana ekipa 3Dpro nas je navdušila s svojim pristopom ter vrhunskim izdelkom, s katerim smo uspeli še dodatno  poudariti pomembnost stavbne arhitekturne dediščine Celja in Slovenije ter izraziti ponos, da lahko prav naša šola deluje v tej stavbi.
Gregor Deleja, 2020

ravnatelj Gimnazije Celje - Center

Precej smo se ukvarjali, kako pripeljati v teh covid časih, ko vstop v šolsko zgradbo ni mogoč, šolo v domove osnovnošolcev, ki izbirajo pravo šolo zase. Imeli smo že nekaj gradiva, video posnetkov, idej. S profesionalnim pristopom ekipe Mediapro pa smo v najkrajšem možnem času sestavili tako kvaliteten proizvod, da nam je vsem v ponos. 3D virtualen sprehod po šoli nam bo služil za več namenov. Postalo bo osnova za vsakoletno predstavitev, kjer bomo lahko ažurirali info točke in posamezne predstavitve, ne samo za informativni dan, pač pa tudi za predstavitev šole partnerjem v projektih, promocijo šole, arhitekturne namene in projekte dijakov. Odločitev za to storitev je bila za našo šolo izvrstna odločitev, ekipa Mediapro pa se je izkazala s posluhom za naročnika in tudi uporabnika.

Lidija Žigon, 2021

ravnateljica Gimnazije Jožeta Plečnika Ljubljana

Kako predstaviti šolo in stavbo šole, smo se spraševali v času epidemije in pouka na daljavo. V Mediapro so nam ponudili inovativno 3D predstavitev, kjer se lahko skoraj zares sprehodimo po šolskih hodnikih in učilnicah. Upoštevali so naše želje, da se predstavi utrip sodobne šole z vsemi dejavnostmi, ki jih na šoli izvajamo poleg pouka, in hkrati poudari posebnosti gimnazijske stavbe kot kulturnega spomenika. Izjemno predana in profesionalna ekipa se je resnično potrudila, da je virtualna predstavitev gimnazijske stavbe v vsej njeni impresivnosti skladna s predstavitvijo pouka in ostalih dejavnosti, ki smo jih želeli pokazati našim obiskovalcem.

Mojca Lukšič, 2021

ravnateljica Gimnazije Novo mesto

Novembra 2020 smo na Gimnazijo Kranj prejeli ponudbo zavoda Mediapro za izdelavo 3D virtualnega sprehoda po šoli. Ideja o virtualnem sprehodu se nam je zdela zanimiva in na podlagi ogledov že narejenih 3D posnetkov, smo se odločili, da sprejmemo ponudbo o sodelovanju. Ekipa Mediapro je posnela prostore gimnazije in nam svetovala pri izdelavi vsebinskih posnetkov za informativne točk. Skozi celoten proces izdelava 3D sprehoda po Gimnaziji Kranj smo z Mediapro odlično sodelovali, kar se nedvomno izraža tudi na kvalitetno narejenem izdelku. Gimnaziji Kranj je virtualni sprehod po šoli v ponos, prepričani pa smo tudi, da bodo »sprehajalci« ob ogledu uživali.

mag. Aljoša Brlogar, 2021

ravnatelj Gimnazije Kranj

Sodelavci zavoda Mediapro so za Gimnazijo Tolmin pripravili virtualni sprehod po šoli, na katerega smo lahko sami dodali vsebine po svoji  izbiri. Sodelovanje in opravljeno delo je bilo odlično – od začetnega  snemanja do podpore v času po tem, ko je bila predstavitev narejena in objavljena. Način predstavitve je drugačen, pisan na kožo sedanjih  generacij!

mag. Branka Hrast Debeljak, 2020

ravnateljica Gimnazije Tolmin

Informativni dnevi na daljavo! Pred letom dni nekaj nepojmlivega, nemogočega! Ko so postali dejstvo, je bila rešitev, ki jo je ponudil Mediapro, z možnostjo virtualnega sprehoda po šoli, pravo darilo z neba! Učinkovita rešitev, ki združuje interaktivne vsebine s pogledom izza zidov stare realke v sodobne in svetle učilnice, ni uporabna zgolj za predstavitev bodočim prvošolcem. Z dostopom do spleta lahko vsi, od bivših dijakov, do tistih, ki se mimo šole vsak dan sprehajajo in vanjo niso nikdar vstopili, dobijo vpogled v dogajanje na šoli. Vsekakor bomo možnost virtualne predstavitve šole s pridom uporabili  za različne promocijske aktivnosti v projektih ali pa za tržne namene oddajanja prostorov in predstavitev bogate zbirke čipk iz razstavnega prostora Čipkarske šole!
Zaradi vrhunske opreme, izjemno profesionalnega in dobrega sodelovanja z ekipo Mediapro, je šola dobila izdelek, ki ga bomo še dolgo lahko uporabljali in nadgrajevali z vedno svežimi vsebinami.
Karmen Vidmar, 2021

ravnateljica Gimnazije Idrija

Virtualni sprehod po Ekonomski šoli Novo mesto, ki ga obiskovalcem naše spletne strani omogočamo od letošnjega februarja naprej, ponuja miren sprehod po šoli in ogled tistih vsebin, ki posameznika zanimajo. Mediapro  je  z izdelavo posnetka pripomogel, da smo na info točkah predstavili posebnosti šole, ki jih želimo najbolj poudariti  – to so urejenost šole, ustvarjalnost naših dijakov in usmerjenost v podjetnost, ekonomijo in medije. Veseli smo, da lahko posnetek ves čas spreminjamo in dopolnjujemo in tako postaja virtualni vodnik po dogajanju na šoli, ki je osnovnošolcem na razpolago vse leto, ne samo v času informativnih dni. Ob sprehodu po šoli pa lahko uživajo tudi vsi naši sedanji in bivši dijaki in se spominjajo lepih trenutkov, ki so jih doživeli v tej stavbi. 

Ogled bodoče srednje šole po svobodni volji, nič več omejenosti na dneve, ure in minute, ogled v spremstvu staršev, prijateljev ali samostojen in miren. To nudi virtualni posnetek podjetja Mediapro osnovnošolcem, ki so pred odločitvijo, ali priti na Ekonomsko šolo Novo mesto ali ne. Lahko si notranjost šole in dogajanje v njej pogledajo večkrat, s premislekom in  začutijo, ali je to tisto, kar od srednje šole pričakujejo. Od februarja 2021 naprej je ves čas dostopen na naši spletni strani.

Mi pa bomo poskrbeli, da ga bomo posodabljali in dopolnjevali z vsebinami, ki bodo obiskovalcem zanimive. Zagotovo se bo poleg bodočih dijakov po šoli sprehodil tudi kak drug obiskovalec – mogoče bivši dijak, bivši uslužbenec, poslovni partner …

Zaradi vrhunske opreme, izjemno profesionalnega in dobrega sodelovanja z ekipo Mediapro, je šola dobila izdelek, ki ga bomo še dolgo lahko uporabljali in nadgrajevali z vedno svežimi vsebinami.

Vladimira Šuštaršič, 2021

ravnateljica Ekonomske šole Novo mesto

Na Srednji šoli Domžale smo se že v oktobru 2020 zavedali, da bo v času epidemije virusa SARS-CoV-2 poskrbeti za drugačen informativni dan, za drugačne predstavitve. Zavod Mediapro smo našli na spletu in bili verjetno ena prvih srednjih šol, ki se je odločila za 3D virtualen sprehod po šoli. Izvajamo sedem različnih programov, pouk poteka na različnih lokacijah v treh stavbah. Vse to je predstavljalo velik izziv, ki pa ga je ekipa Zavoda Mediapro odlično obvladala. Virtualni informativni dnevi so bili dobro obiskani. Našteli smo celo več obiskovalcev, kot v preteklih »normalnih« letih. Njihovi pozitivni odzivi in pohvale pa pričajo o tem, da se je ves vloženi trud izplačal. Hvala vsem!

mag. Primož Škofic, 2020

ravnatelj Srednje šole Domžale

Za namene promocije šole smo iskali drugačno predstavitev. Takšno, ki bo mlajšim generacijam odprla vpogled v našo šolo, saj le tako lahko pridobijo občutek, kako zelo urejeno in s tehnično opremo dobro podprto šolsko okolje ponujamo bodočim dijakom. Izbrali smo ekipo Mediapro, ki se je prilagodila našim željam in potrebam in nam pripravila končno rešitev po naši meri. Z dodajanjem multimedijskih vsebin smo sprehod po šoli popestrili, kjer pa je seveda ključno, da je bila končna rešitev všeč tudi vsem obiskovalcem. Sodelovanje je bilo odlično, kar se kaže tudi v končni rešitvi, virtualnemu sprehodu po šoli.

Darinka Martinčič Zalokar, 2020

ravnateljica SŠTS Šiška

Zaradi epidemije letos ni bilo mogoče predstaviti šole na običajen način, zato smo iskali inovativno rešitev. 
Virtualni sprehod se nam je zdel odličen način predstavitve prostorov šole in vseh dejavnosti, ki jih na šoli izvajamo. 
Sprejeli smo ponudbo podjetja Mediapro in smo izjemno zadovoljni s končnim izdelkom. Pohvalila bi njihovo profesionalnost, odzivnost in prilagodljivost našim potrebam. Kakovost posnetkov ter brezhibno delovanje virtualnega sprehoda pomembno prispevata k uspešni predstavitvi naše gimnazije.
Aleksandra Rogić, 2021

ravnateljica Ginnasio Antonio Sema Pirano / Gimnazija Antonio Sema Piran

Želite informativno ponudbo?

Pin It on Pinterest