Virtualni sprehodi in nekaj naših referenc

 

Prikazane so povsem naključno brez pomembnosti, velikosti ali datuma snemanja.

lokali in picerije

Picerija Jurman spada med večje gostinske obrate v Sloveniji. Posneli smo tudi zunanjost z velikimi parkirišči in pogled iz Zaloške ceste.

muzeji in galerije

Galerija Kresija je razstavljala projekt Nich Fallen Jošta Franka. Vključili smo tudi video posnetke – nagovore sodelujočih v projektu.

avtosaloni in moto centri

AH Real in Regia group tehnični pregledi – združena v skupno virtualno predstavitev. Vozilom smo dodali tehnične podatke in video prezentacije, prodajalcem pa njihove fotografije in kontaktne podatke.

fitnesi in spa centri

Virtualni sprehod Alfa Gym smo opremili z video posnetki, ki prikazujejo pravilne uporabe posameznih fitnes naprav. Izdelali smo tudi virtualno recepcijo.

apartmaji

Apartmaju Jernej v Bovcu smo dodali predstavitve raftinga, canyoninga in ostalih storitev ponudnika. Infotočke najdete na spodnji terasi.

trgovine in butiki

Landing Zone smo dodali povezave do direktnega nakupa v in vedno aktualne ponudbe na njihovi spletni trgovini. Virtualna prezentacija je na naročnikovi spletni strani v 1. letu bila prikazana že več kot 700.000x!

avtopralnice in mobilno

Avtostop je z 82 metri najdaljša avtopralnica pri nas. Infotočke vsebujejo video prikaz delovanja posameznih naprav in krtač, cenike in povezave na spletno stran.

predstavitev podjetij

Co-working space na Rimski 6 sodeluje tudi v Erasmus projektih. 3D virtual view daje možnost obiskovalcem iz tujine, da si pred prihodom ogledajo prostor. Odličen je tudi za iskanje novih uporabnikov prostorov.

cerkve

Cerkev Angelov varuhov se ponaša s čudovitimi slikarkimi deli, katerim smo dodali opise, veliko dvorano in učilnicami. Dodali smo urnike verouka in kontaktne podatke župnika, da je še lažje dostopen krajanom.

hoteli in hostli

Vila Veselova spada med priljubljenejše hostle v Ljubljani. Z virtualno recepcijo in opisom sob ter storitev smo jih še bolje pozicionirali in dodali konkurenčno prednost pred ostalimi ponudniki v bližini.

športni objekti

Squashland je prvi leseni squash center na svetu. Razprostira se preko 4 nadstropjih, ki smo jih prikazali v ‘3D’ pogledu. Kliknite na ‘L’ikono levo spodaj! Dodali smo tudi video inštrukcije na igrišča o pravilih squasha.

večji centri

Minicity v ljubljanskem BTC-ju organizira obiske šol, rojstnodnevna praznovanja, delavnice, … za otroke do 12 let. Povpraševanja prejemajo iz vse Slovenije in obiskovalci si lahko predhodno ogledajo prostor in planirajo aktivnosti.

prodajni saloni

Virtualni sprehod za Kaercher v BTC-ju smo opremili s povezavami, ki vodijo na ločene prodajne segmente na njihovi spletni in do vedno aktualne ponudbe – tudi če bi se ta spreminjala dnevno! Posnetek smo naložili tudi na Google Earth, StreetView in Maps, da je še bolj dostopen na spletu.

lokalne znamenitosti

Nebotičnik spada med ‘landmark-e’ Ljubljane, ki krasijo silhueto mesta. V tem virtualnem sprehodu lahko vidite kako zgleda objekt v 4 nadstropjih – kar je bilo zahtevno za izdelati. Po nadstropjih se sprehodite z ukazi levo spodaj. Na ključ smo za Nebotičnik izdelali tudi spletno stran: https://www.neboticnik.si/

restavracije

DiVino je odlična restavracija v BTC-ju. Posnetek smo opremili z vinsko karto, povezavo do stalne ponudbe in video pozdravom kuharskega chefa Matjaža Cotiča. Na sletni strani DiVina se je posnetek izkazal kot odlično orodje za rezervacije in do sedaj presegel 24.000 prikazov!

prodaja/oddaja nepremičnin

Stanovanju v Vila Bloku v Ljubljani smo dodali video infotočke, kjer so izpostavljene vse prednosti in dejanski gabariti prostorov. Velika prednost je tudi, da posrednik lahko porabi manj časa s klienti, saj jim namesto ogledov lahko pošlje za prvi stik kar virtualni sprehod.

turistične atrakcije

Ladjica Ljubljanica je edinstvena lesena barka, ki pljuje po reki prestolnice. Videli ste jo že v filmih, videospotih in na razglednicah … sedaj pa si jo lahko ogledate tudi v 3D sprehodu! Izdelali smo tudi dvojezično spletno stran: http://www.barka-ljubljanica.si

prostori za druženje

Biljardna hiša na Slovenski cesti spada med največje biljardnice v regiji. Raziščite virtualni sprehod in na eni izmed miz boste našli tudi infotočko z video posnetkom, v katerem nastopa Jonas Žnidaršič!

kavarne

Opera bar je ena izmed znamenitejših ljubljanskih kavarn. Posnetek smo naložili na Google StreetView, Maps in Earth, kjer si ga je ogledalo več deset tisoč uporabnikov. Izdelali smo tudi enostavno spletno vizitko: https://opera-bar.com/

državni organi

Center za zaščito Domžale vsako leto priredi dan odprtih vrat. Zaradi epidemije so se odločili, da bodo letošnje leto to predstavitev opravili virtualno. Vsako vozilo je opremljeno s tehničnimi lastnostmi in inventarjem. Izdelali smo tudi predstavitveni video s posnetki drona in z nagovorom direktorja, ki ga vidite na virtualnem sprehodu.

Želite informativno ponudbo?