Virtualni sprehodi po avto-moto salonih

 

Digitalna predstavitev vašega podjetja, ki je veliko več kot običajni virtualni sprehod!
naše reference mnenja naročnikov

Večji obisk salonov, več potencialnih strank – večja prodaja! 

 

Virtualni sprehod v 3D obliki je odličen način, da prehitite konkurenco!

 

 

3Dpro Matterport virtualni sprehodi omogočajo, da si gledalec ogleda vaš prodajni salon in ponudbo. Predstavljenim vozilom dodamo video predstavitve in tehnične podatke. Predstavite svoj servisni oddelek, omogočite uporabnikom, da se naročijo na testne vožnje, objavite kontaktne podatke prodajnih svetovalcev in mnogo več!

 

 

Zahvaljujoč 134 MP visoki ločljivosti snemalnih leč 9 kamer so naši posnetki najbolj realistični in najkvalitetnejši virtualni sprehodi na trgu – brez primerjave. Po želji vaše posnetke naložimo tudi na Google, saj smo certificirana agencija. V treh letih smo presegli kar 4.000.000 ogledov naloženih fotografij nepremičnin!

95 % višja možnost za kontakt

Tiste strani, ki imajo tudi virtualne sprehode, prejmejo 95 % več povpraševanj!

Do 300 % višje interakcije

Do 300 % več interakcij imajo spletne strani, ki vsebujejo virtualne sprehode!

Večja izpostavljenost na spletu

Pomembno je, da ste prisotni na širšem spletu – vaša konkurenca zagotovo je. 

Za snemanje in skeniranje uporabljamo najboljšo opremo na trgu, ki je specializirana za 3D digitalizacijo.

Oglejte si primer! Virtualni sprehod za naročnika: Avtohiša Real

‎Za virtualni sprehod kliknite na  ikono.
virtualni sprehod avtohiša real
Legenda navigacijskih ikon, ki se nahajajo na predstavitvah levo spodaj

sprehod po prostoru

3D pogled

tlorisni pogled

izbira med nadstropji

virtualni-sprehodi---naprave

Virtualni sprehodi delujejo na telefonih, tablicah, računalnikih in VR

Na računalniku uporabite miško, da vrtite pogled in klikate po prostoru – kot bi bili resnično tam. Na telefonu in tablici pa se pomikajte po prostoru kar s svojim prstom! Uporaba je zasnovana zelo preprosto.

Premikajte se po prostoru enostavno in realistično

Edini način virtualnih sprehodov, ki omogoča neopazne prehode med različnimi pogledi. Ko se premikate med posameznimi pogledi, vmes vstopate in izstopate v 3D prostor – to omogoča realističen občutek premikanja!

Delite ga po širšem spletu - družbenih omrežjih, spletni strani, ...

Virtualni sprehod lahko delite kot video preko Instagrama, Facebooka ter LinkedIna, ga dodate na svojo spletno stran, pošljete po mailu … Mi pa ga bomo po vaši želji naložili na Google Streetview, Maps in Earth.

INFO točke z multimedio

INFOtočke nam omogočajo, da v virtualni sprehod dodamo veliko dodatnih informacij, vsebin in povezav.

Vrste INFO točk in njihova namembnost

INFOtočke: vsebina se prikaže na infotočkah, ko nanje kliknete (na tablicah in telefonih), oz. se nanje pomaknete z miškinim kazalnikom na računalniku.

Kliknite na posamezne sličice spodaj in sami preizkusite komunikacijske prednosti info točk!

avto-hiša-real-cene-in-specifikacije-virtualni-sprehod

cene in specifikacije vozil

Dodatno opišite vozila in jih na oseben način predstavite! Lahko jim dodamo tudi povezave do cenikov, PDF datotek, spletne strani, …

virtualni sprehodi - predstavitev podjetja

predstavitev proizvajalcev in podjetja

Večina avtomobilskih proizvajalcev nameni veliko sredstev v produkcijo profesionalnih video vsebin. Videji so javno objavljeni na YouTube in lahko jih umestimo v vašo predstavitev!

slike in video posnetki

Slika pove več kot tisoč besed, video pa še nekajkrat več! Vmestimo lahko YouTube in Vimeo posnetke, galerije, nagovore osebja in tehnologov, prikaz delovanja naprav, …

avto-hiša-real-cene-in-specifikacije-virtualni-sprehod

rabljena vozila

Tudi če se ponudba rabljenih vozil dnevno spreminja to ni težava. V virtualni sprehod bomo na info točko dodali povezavo do vaše vedno aktualne ponudbe na spletni strani ali avto.net!

virtualni sprehodi - predstavitev podjetja

vozila na zalogi

Predstavite vedno aktualno ponudbo na svoji spletni strani preko info točk, ki jih dodamo po prostoru. Tudi, če boste ponudbo dnevno spreminjali, bo spletna povezava vedno aktualna.

akcije in financiranje

Omogočite potencialnim kupcem, da na vaši spletni strani preberejo več o financiranju vozil in dostopajo do akcij ter s tem povečajte možnost za prodajo!

virtualni sprehod - servis

izdaja nadomestnih vozil

Bodočim in obstoječim strankam poudarite, da so v primeru neljubega dogodka, ko bodo morali avto pripeljati na servisno popravilo, lahko brez skrbi, saj jim omogočate nadomestno vozilo!

video napovedi vozil

Ali na trg prihaja novi model vozila? Dodajte mu video predstavitev, tehnične specifikacije, povezavo do rezervacij testnih voženj, …

nabiranje sledilcev na družbenih omrežjih

Info točke so se izkazale za zelo učinkovit način pridobivanja sledilcev. Zaradi velike obiskanost virtualnih sprehodov je posledično tudi velika interakcija z info točkami. Na njih lahko dodamo povezave do omrežij Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, povezavo do obrazca za prijavo na newsletter bazo in podobno.

predstavitev kolektiva

Predstavite vodstveni kader, prodajalce, servisni kolektiv, … Izkaznici lahko dodamo delovni čas zaposlenega, kontaktno številko, email, povezavo na spletno stran, kratko biografijo itd.

delovni-čas-avto-hiša-virtualni sprehod-360-slike

odpiralni časi, naslov, ID podjetja

Virtualni sprehod je tudi hkrati vaša spletna vizitka. Predstavite svoj delovni čas, plačilne načine, elektronsko pošto, spletno stran, …

deljenje po družbenih omrežijh

Vaš virtualni posnetek bo dosegel še več uporabnikov, saj ima sistem integrirane možnosti deljenja po naslednjih družbenih omrežjih: Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, ter po mailih in drugih povezavah.

rezervacije testne vožnje

Obiskovalcem omogočamo, da z enim klikom rezervirajo testne vožnje! Info točke lahko dodamo k vsakemu vozilu.

popusti, kartice ugodnosti in konfiguratorji vozil

Preko teh INFOtočk lahko obiskovalce preusmerimo direktno do vaše spletne strani s popusti in jih nagovorimo, da se včlanijo v klub ugodnosti. Na ta način naročnik prejme tudi kontaktne podatke svoje ciljne skupine – skladno z GDPR.

medsebojno povezana poslopja in lokacije

Info točke nam omogočajo, da lahko uporabnik z enim klikom skoči od enega dela stavbe do drugega, ali pa na primer iz avtomobilskega salona na lokaciji A, do tehničnih pregledov, servisa ali registracije na lokaciji B.

Smo Google certified agency.

 

Virtualni sprehod lahko kot certificirani partner naložimo na Google Earth, Maps in StreetView – tako boste še bolj vidni in opaženi s strani vaših (potencialnih) strank.

Dne 15. 1. 2021 smo samo na Googlu imeli preko 4.000.000 ogledov!

 

Pomembno: na slovenskem trgu se je v zadnjih letih pojavilo veliko samostojnih fotografov, ki se neresnično predstavljajo, kot da prihajajo iz podjetja Google, in s tem zavajajo stranke.

3Dpro.si radi poudarimo, da smo mi prav tako licencirani za objavo fotografij, ki se pojavijo na Google Earth, Google Maps in Google Street View, nikakor pa nismo (razen licence) drugače povezani z Googlom. Fotografije objavljamo pod blagovno znamko ‘Inštitut Mediapro’.

 

google street view 360 snemanje

Objavite svoj virtualni sprehod ob vsakem oglasu na avto.net!

 

Avto.net je najbolj obiskana spletna stran za prodajo avtomobilov v Sloveniji. Naša funkcionalnost omogoča, da lahko preko iFrame enostavno dodate svoj virtualni sprehod pod vsakim vašim oglasom na portalu avto.net in tudi na ostalih spletnih straneh.

 

Dvignite si obiskanost in izstopajte od konkurence!

 

google street view 360 snemanje

Različni načini prikazov

3d pogled virtualni sprehod

3D pogled salona

V 3D pogledu obiskovalec dobi realno sliko in odlično razumevanje proporcij prostorov in njihovo razporeditev.

pogled po nadstopjih

Če se želite osredotočiti na posamezno nadstropje, lahko v meniju desno spodaj izbirate poljubno med nadstropji.

tlorisni pogled razstavnega salona

tlorisni pogled

Uporabnik uporabi tlorisni pogled, če želite bolje razumeti postavitev prostorov po posameznih nadstropjih. Izbira lahko tudi med nadstropji. Posamezne sekcije lahko tudi poimenujemo.

360° sprehod po salonu

Po notranjosti objektov se lahko sprehodite z ultra realističnim 360° pogledom in si ogledate vse zanimive infotočke, opremljene z multimedijo.

‎Za virtualni sprehod kliknite na  ikono.

Premikanje po posnetkih – opis navigacijskih ikon

sprehod po prostoru

3D pogled

tlorisni pogled

izbira med nadstropji

Vodeni 3D ogledi

 

Vodeni ogled je video, ki obiskovalcu prikaže različne izpostavljene točke. Predstavite vozila, servisni center, tehnične preglede, registracije itd. … Vodeni ogled omogoča obiskovalcu, da hitro vidi tiste stvari, ki se naročniku zdijo ključnega pomena, hkrati pa mu dopušča, da se sam samostojno premika med različnimi točkami pogleda. Vodeni ogledi so dodana vrednost k virtualnemu sprehodu in so zelo interaktiven način predstavitve vašega salona. 

‎Za prikaz vodenega ogleda najprej kliknite na  ikono, da zaženete virtualni sprehod, nato pa kliknite na ▶ ikono v meniju levo spodaj. Raziščite Avtohišo Real in si oglejte, kar vas zanima – za nadaljevanje vodenega sprehoda enostavno kliknite na Play ikono in nadaljevali boste tam, kjer ste ostali.

STATISTIKA OGLEDOV VIRTUALNIH SPREHODOV

 

Poskrbimo lahko za natančno merjenje ‘uspešnosti’ vaše naložbe v virtualni sprehod.

Po dogovoru vam lahko pripravimo transparentno poročilo z naslednjimi tremi parametri: število prikazov (kolikokrat se je vaš virtualni sprehod prikazal po posameznih spletnih straneh, kjer je objavljen), obiskanost in število klikov (kolikokrat so obiskovalci kliknili na ‘play’ in zagnali virtualni sprehod) ter število edinstvenih uporabnikov, torej koliko posameznikov si je na svojih napravah ogledalo vaš virtualni sprehod. 

 

Ta statistika beleži 3 časovna obdobja: zadnjih 7 dni, zadnjih 30 dni in ‘življenjsko dobo’ virtualnega sprehoda, torej od dneva, ko je bil posnetek javno objavljen.

IZDELAVA FOTOGRAFIJ IN VIDEO ANIMACIJ

Našim strankam ponujamo tudi 360° panoramske fotografije zunanjosti, HDR slike notranjosti (134MP), video modele (480p MP4), GIF animacijo 3D modela (320 x 240px) in statično sliko 3D posnetka.  

360° panorame in HDR fotografije

Naše kamere snemajo v skupni resoluciji 134MP, kar pomeni, da so slike izjemno kakovostne. Naročniku pošljemo ločene posnetke notranjosti, ki jih lahko deli na svojih družbenih omrežjih, objavi na spletni strani, vključi v prezentacije, itd …

VIDEO animacije

Naročnik ob naročilu prejme še video generirani model nepremičnine v MP4 -480p kvaliteti, ali GIF v velikosti 320 x 240 px. Ti vrteči se modeli so odličen način prezentacije, na primer na Facebook cover sliki ali za umestitev na spletno stran ali na zaslone po prodajnih mestih. 

Avtohisa-REAL-3d-View

Slike 3D modelov

Te slike so zanimive za deljenje po družbenih omrežjih, kjer se priloži tudi povezavo do spletne strani ali direktno do samega virtualnega sprehoda, vključi pa se jih lahko tudi na spletno stran.

Dodana vrednost za avto-moto salone:

virtualno merjenje!

 

Uporabite naš sistem, da boste lahko lažje izmerili svoje kapacitete in prostor brez fizičnega truda. Olajšajte si logistične izzive – na daljavo!

 

Zakaj je to tako uporabno?

 

Da lahko:

 

  • lažje načrtujete postavitve opreme in vozil,
  • optimizirate prostorsko razporeditev,
  • in olajšate logistiko
virtualne meritve 3d merjenje

Pin It on Pinterest