Virtualne predstavitve športnih objektov

 

Digitalna predstavitev vašega objekta, ki je veliko več kot običajni virtualni sprehod!
naše reference mnenja naročnikov

Večji obisk, več potencialnih strank – večja prodaja! 

 

Predstavite se na najbolj doživet in učinkovit način in bodite v koraku s časom!

3Dpro Matterport virtualni sprehodi omogočajo, da se gledalec ‘potopi’ v vašo nepremičnino in razišče vsako podrobnost – kot da bi stali na lokaciji v resničnem življenju. Zahvaljujoč 134 MP visoki ločljivosti snemalnih leč 9 kamer so naši posnetki najbolj realistični in najkvalitetnejši virtualni sprehodi na trgu – brez primerjave. Po želji vaše posnetke naložimo tudi na Google, saj smo certificirana agencija. V treh letih smo presegli kar 3.900.000 ogledov naloženih fotografij nepremičnin!

95 % višja možnost za kontakt

Tiste strani, ki imajo tudi virtualne sprehode, prejmejo 95 % več povpraševanj!

Do 300 % višje interakcije

Do 300 % več interakcij imajo spletne strani, ki vsebujejo virtualne sprehode!

Večja izpostavljenost na spletu

Pomembno je, da ste prisotni na širšem spletu – vaša konkurenca zagotovo je.  

Za snemanje in skeniranje uporabljamo najboljšo opremo na trgu, ki je specializirana za 3D digitalizacijo.

Oglejte si nekaj primerov naših virtualnih sprehodov

‎Za virtualni sprehod kliknite na  ikono.

Športne in prireditvene dvorane

Primer: Virtualni sprehod po športni dvorani Celje

Fitnes studiji

Primer: virtualni sprehod po Alfa Gym fitnes studiju

Športni objekti

Primer: Virtualni sprehod po največjem lesenem Squashlandu na svetu

Objekti za prosti čas

Primer: virtualni sprehod po Biljardni hiši

Legenda navigacijskih ikon, ki se nahajajo na predstavitvah levo spodaj

sprehod po prostoru

3D pogled

tlorisni pogled

izbira med nadstropji

virtualni-sprehodi---naprave

Virtualni sprehodi delujejo na telefonih, tablicah, računalnikih in VR

Na računalniku uporabite miško, da vrtite pogled in klikate po prostoru – kot bi bili resnično tam. Na telefonu in tablici pa se pomikajte po prostoru kar s svojim prstom! Uporaba je zasnovana zelo preprosto.

Premikajte se po prostoru enostavno in realistično

Edini način virtualnih sprehodov, ki omogoča neopazne prehode med različnimi pogledi. Ko se premikate med posameznimi pogledi, vmes vstopate in izstopate v 3D prostor – to omogoča realističen občutek premikanja!

Delite ga po širšem spletu - družbenih omrežjih, spletni strani, ...

Virtualni sprehod lahko delite kot video preko Instagrama, Facebooka ter LinkedIna, ga dodate na svojo spletno stran, pošljete po mailu … Mi pa ga bomo po vaši želji naložili na Google Streetview, Maps in Earth.

INFO točke z multimedio

INFOtočke nam omogočajo, da v virtualni sprehod dodamo veliko dodatnih informacij, vsebin in povezav.

Vrste INFO točk in njihova namembnost

INFOtočke: vsebina se prikaže na infotočkah, ko nanje kliknete (na tablicah in telefonih), oz. se nanje pomaknete z miškinim kazalnikom na računalniku.

Kliknite na posamezne sličice spodaj in sami preizkusite komunikacijske prednosti info točk!

opisi produktov

Dodatno opišite svoje produkte in jih na oseben način predstavite! Lahko jim dodamo tudi povezave do cenikov in spletne trgovine

povezave na spletne strani

Preusmerite kupce v svojo spletno trgovino, stranke v svoj salon, turiste do rezervacije sob, … – možnosti so neomejene!

slike in video posnetki

Slika pove več kot tisoč besed, video pa še nekajkrat več! Vmestimo lahko YouTube in Vimeo posnetke.

pravilna vadba je varna vadba

Da se v fitnes centrih izognemo poškodbam je potrebno, da so obiskovalci pravilno izobraženi glede osnov vadb in naprav. K vsaki napravi lahko dodamo posnetek z nasveti za pravilno izvajanje vadb.

predstavitev posameznih športov, nasvetov in pravil

Otrokom, mladostnikom in začetnikom lahko na interaktiven način v kratkem času razložimo pravila igre, potrebno opremo in primerno obnašanje na igrišču/vadbi. Zelo uporabni so tudi nasveti za izboljšanje igre, saj bodo tako vaditelji imeli večje veselje do športa in se bodo pogosteje vračali.

nabiranje sledilcev na družbenih omrežjih

Info točke so se izkazale za zelo učinkovit način pridobivanja sledilcev. Zaradi velike obiskanost virtualnih sprehodov je posledično tudi velika interakcija z info točkami. Na njih lahko dodamo povezave do omrežij Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, povezavo do obrazca za prijavo na newsletter bazo in podobno.

popusti in kartice ugodnosti

Preko teh INFOtočk lahko obiskovalce preusmerimo direktno do vaše spletne trgovine s popusti in jih nagovorimo, da se včlanijo v klub ugodnosti. Na ta način naročnik prejme tudi kontaktne podatke svoje ciljne skupine – skladno z GDPR.

odpiralni časi, naslov, ID podjetja

Virtualni sprehod je tudi hkrati vaša spletna vizitka. Predstavite svoj delovni čas, plačilne načine, elektronsko pošto, spletno stran, …

deljenje po družbenih omrežijh

Vaš virtualni posnetek bo dosegel še več uporabnikov, saj ima sistem integrirane možnosti deljenja po naslednjih družbenih omrežjih: Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, ter po mailih in drugih povezavah.

rezervacije igrišč

Pogled iz tlorisa / ptičje perspektive omogoča enostaven pregled nad izpostavitvijo igrišč. Vsako igrišče lahko poljubno poimenujemo in nanj dodamo link, ki vodi direktno v spletne rezervacije terminov.

predstavitev kolektiva

Predstavite vodstveni kader, športne vaditelje, reševalce iz vode, fizioterapevte, … Izkaznici lahko dodamo delovni čas zaposlenega, kontaktno številko, email, povezavo na spletno stran, kratko biografijo itd.

medsebojno povezana poslopja in lokacije

Info točke nam omogočajo, da lahko uporabnik z enim klikom skoči od enega dela stavbe do drugega, ali pa na primer iz športne dvorane na lokaciji A, do dvorane na lokaciji B.

Smo Google certified agency.

 

Virtualni sprehod lahko kot certificirani partner naložimo na Google Earth, Maps in StreetView – tako boste še bolj vidni in opaženi s strani vaših (potencialnih) strank.

Dne 15. 1. 2021 smo samo na Googlu imeli preko 3.900.000 ogledov!

 

Pomembno: na slovenskem trgu se je v zadnjih letih pojavilo veliko samostojnih fotografov, ki se neresnično predstavljajo, kot da prihajajo iz podjetja Google, in s tem zavajajo stranke.

3Dpro.si radi poudarimo, da smo mi prav tako licencirani za objavo fotografij, ki se pojavijo na Google Earth, Google Maps in Google Street View, nikakor pa nismo (razen licence) drugače povezani z Googlom. Fotografije objavljamo pod blagovno znamko ‘Inštitut Mediapro’.

 

Različni načini prikazov

3D pogled

V 3D pogledu obiskovalec dobi realno sliko in odlično razumevanje proporcij prostorov in njihovo razporeditev.

pogled po nadstopjih

Če se želite osredotočiti na posamezno nadstropje, lahko v meniju desno spodaj izbirate poljubno med nadstropji.

tlorisni pogled

Uporabnik uporabi tlorisni pogled, če želite bolje razumeti postavitev prostorov po posameznih nadstropjih. Izbira lahko tudi med nadstropji. Posamezne sekcije lahko tudi poimenujemo.

360° sprehod po notranjosti

Po notranjosti objektov se lahko sprehodite z ultra realističnim 360° pogledom in si ogledate vse zanimive infotočke, opremljene z multimedijo.

‎Za virtualni sprehod kliknite na  ikono.

Premikanje po posnetkih – opis navigacijskih ikon

sprehod po prostoru

3D pogled

tlorisni pogled

izbira med nadstropji

Vodeni 3D ogledi

 

Vodeni ogled je video, ki obiskovalcu prikaže različne izpostavljene točke nepremičnine. Vodeni ogled omogoča obiskovalcu, da hitro vidi tiste stvari, ki se naročniku zdijo ključnega pomena, hkrati pa mu dopušča, da se sam samostojno premika med različnimi točkami pogleda. Vodeni ogledi še dodatno doprinesejo k virtualnemu sprehodu kot zelo interaktiven način predstavitve željene nepremičnine. 

‎Za prikaz vodenega ogleda najprej kliknite na  ikono, da zaženete virtualni sprehod, nato pa kliknite na ▶ ikono v meniju levo spodaj. Raziščite Squashland in si oglejte, kar vas zanima – za nadaljevanje vodenega sprehoda enostavno kliknite na Play ikono in nadaljevali boste tam, kjer ste ostali.

STATISTIKA OGLEDOV VIRTUALNIH SPREHODOV

 

Poskrbimo lahko za natančno merjenje ‘uspešnosti’ vaše naložbe v virtualni sprehod.

Po dogovoru vam lahko pripravimo transparentno poročilo z naslednjimi tremi parametri: število prikazov (kolikokrat se je vaš virtualni sprehod prikazal po posameznih spletnih straneh, kjer je objavljen), obiskanost in število klikov (kolikokrat so obiskovalci kliknili na ‘play’ in zagnali virtualni sprehod) ter število edinstvenih uporabnikov, torej koliko posameznikov si je na svojih napravah ogledalo vaš virtualni sprehod. 

 

Ta statistika beleži 3 časovna obdobja: zadnjih 7 dni, zadnjih 30 dni in ‘življenjsko dobo’ virtualnega sprehoda, torej od dneva, ko je bil posnetek javno objavljen.

IZDELAVA FOTOGRAFIJ IN VIDEO ANIMACIJ

Našim strankam ponujamo tudi 360° panoramske fotografije zunanjosti, HDR slike notranjosti (134MP), video modele (480p MP4), GIF animacijo 3D modela (320 x 240px) in statično sliko 3D posnetka.  

360° panorame in HDR fotografije

Naše kamere snemajo v skupni resoluciji 133MP, kar pomeni, da so slike izjemno kakovostne. Naročniku pošljemo ločene posnetke notranjosti, ki jih lahko deli na svojih družbenih omrežjih, objavi na spletni strani, vključi v prezentacije, itd …

VIDEO animacije

Naročnik ob naročilu prejme še video generirani model nepremičnine v MP4 -480p kvaliteti, ali GIF v velikosti 320 x 240 px. Ti vrteči se modeli so odličen način prezentacije, na primer na Facebook cover sliki ali za umestitev na spletno stran ali na zaslone po prodajnih mestih. 

Slike 3D modelov

Te slike so zanimive za deljenje po družbenih omrežjih, kjer se priloži tudi povezavo do spletne strani ali direktno do samega virtualnega sprehoda, vključi pa se jih lahko tudi na spletno stran.

Dodana vrednost za športne objekte:

virtualno merjenje!

 

Uporabite naš sistem, da boste lahko lažje izmerili svoje kapacitete in prostor brez fizičnega truda. Olajšajte si logistične izzive – na daljavo!

 

Zakaj je to tako uporabno?

 

Da lahko:

 

  • lažje načrtujete postavitve opreme kot npr. ozvočenje,
  • optimizirate prostorsko razporeditev,
  • in olajšate logistiko

Pin It on Pinterest