Virtualne predstavitve trgovin in razstavnih salonov

 

Digitalna predstavitev vaše ponudbe, ki je veliko več kot običajni virtualni sprehod!
naše reference mnenja naročnikov

Virtualne predstavitve za trgovine v 3D tehniki

360° virtualni sprehodi, 3D modeli in vodene predstavitve z dodatno multimedijo.

Večji obisk, več potencialnih strank – večja prodaja! 

 

Predstavite se na najbolj doživet in učinkovit način in bodite korak pred konkurenco!

360° Matterport virtualni sprehodi omogočajo, da se gledalec ‘potopi’ v vašo nepremičnino in razišče vsako podrobnost – kot da bi stali na lokaciji v resničnem življenju. Zahvaljujoč 134 MP visoki ločljivosti snemalnih leč 9 kamer so naši posnetki najbolj realistični in najkvalitetnejši virtualni sprehodi na trgu – brez primerjave. Po želji vaše posnetke naložimo tudi na Google, saj smo certificirana agencija. V treh letih smo presegli kar 4.000.000 ogledov naloženih fotografij nepremičnin!

oglejte si nekaj naših posnetkov
spletni-nakup-virtualni-sprehod-za-trgovine

95 % višja možnost za prodajo

Tiste strani, ki imajo tudi virtualne sprehode, prejmejo 95 % več povpraševanj!

Do 300 % več interakcije

Do 300 % več interakcij imajo spletne strani, ki vsebujejo virtualne sprehode!

Večja izpostavljenost na spletu

Pomembno je, da ste prisotni na širšem spletu – vaša konkurenca zagotovo je. 

‎Za virtualni sprehod kliknite na  ikono.

Raziščite posnetke na računalniku, na tablici ali telefonu

Na računalniku uporabite miško, da vrtite pogled in klikate po prostoru – kot bi bili resnično tam. Na telefonu in tablici pa se pomikajte po prostoru kar s svojim prstom! Uporaba je zasnovana zelo preprosto.

Premikajte se po prostoru enostavno in realistično

Edini način virtualnih sprehodov, ki omogoča neopazne prehode med različnimi pogledi. Ko se premikate med posameznimi pogledi, vmes vstopate in izstopate v 3D prostor – to omogoča realističen občutek premikanja!

Delite ga po širšem spletu - družbenih omrežjih, spletni strani, ...

Virtualni sprehod lahko delite kot video preko Instagrama ali tour preko Facebooka ter LinkedIna, ga dodate na svojo spletno stran, pošljete po mailu … Mi pa ga bomo po vaši želji naložili na Google Streetview, Maps in Earth.

INFO točke z multimedio

INFOtočke nam omogočajo, da v virtualni sprehod dodamo veliko dodatnih informacij, vsebin in povezav.

Vrste INFO točk in njihova namembnost

INFOtočke: vsebina se prikaže na infotočkah, ko nanje kliknete (na tablicah in telefonih), oz. se nanje pomaknete z miškinim kazalnikom na računalniku.

opisi produktov

Dodatno opišite svoje produkte in jih na oseben način predstavite!

povezave na spletne trgovine in strani

Preusmerite kupce v svojo spletno trgovino, stranke v svoj salon, objavite povezave do nagradnih iger, … – možnosti so neomejene!

slike in video posnetki

Slika pove več kot tisoč besed, video pa še nekajkrat več! Večinoma imajo proizvajalci produktov, ki se pogosteje prodajajo v trgovinah svoje predstavitve produktov na spletu, ki jih lahko umestimo v vaš virtualni sprehod! To velja za vse posnetke na YouTube.

popusti in kartice ugodnosti

Preko teh INFOtočk lahko obiskovalce preusmerimo direktno do vaše spletne trgovine s popusti in jih nagovorimo, da se včlanijo v klub ugodnosti. Na ta način naročnik prejme tudi kontaktne podatke svoje ciljne skupine – skladno z GDPR.

odpiralni časi, naslov, ID podjetja

Virtualni sprehod je tudi hkrati vaša spletna vizitka. Predstavite svoj delovni čas, plačilne načine, elektronsko pošto, spletno stran, …

integracija družbenih omrežij

Vaš virtualni posnetek bo dosegel še več uporabnikov, saj ima sistem integrirane možnosti deljenja po naslednjih družbenih omrežjih: Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, ter po mailih in drugih povezavah.

Smo Google certified agency.

 

Virtualni sprehod lahko kot certificirani partner naložimo na Google Earth, Maps in StreetView – tako boste še bolj vidni in opaženi s strani vaših (potencialnih) strank.

Aprila 2021 smo samo na Googlu imeli preko 4.000.000 ogledov!

 

Pomembno: na slovenskem trgu se je v zadnjih letih pojavilo veliko samostojnih fotografov, ki se neresnično predstavljajo, kot da prihajajo iz podjetja Google, in s tem zavajajo stranke.

3Dpro.si radi poudarimo, da smo mi prav tako licencirani za objavo fotografij, ki se pojavijo na Google Earth, Google Maps in Google Street View, nikakor pa nismo (razen licence) drugače povezani z Googlom. Fotografije objavljamo pod blagovno znamko ‘Inštitut Mediapro’.

 

google street view 360 snemanje

Različni načini prikazov

3D pogled

V 3D pogledu obiskovalec dobi realno sliko in odlično razumevanje proporcij prostorov in njihovo razporeditev.

pogled po nadstopjih

Če se želite osredotočiti na posamezno nadstropje, lahko v meniju desno spodaj izbirate poljubno med nadstropji.

tlorisni pogled

Uporabite tlorisni pogled, če želite bolje razumeti postavitev prostorov po posameznih nadstropjih. Izbirate lahko tudi med nadstropji.

360° sprehod po notranjosti

Po notranjosti objektov se lahko sprehodite z ultra realističnim 360° pogledom in si ogledate vse zanimive infotočke, opremljene z multimedijo.

‎Za virtualni sprehod kliknite na  ikono.

Premikanje po posnetkih – opis navigacijskih ikon

sprehod po prostoru

3D pogled

tlorisni pogled

izbira med nadstropji

Vodeni 3D ogledi

 

Vodeni ogled je video, ki obiskovalcu prikaže različne izpostavljene točke nepremičnine. Vodeni ogled omogoča obiskovalcu, da hitro vidi tiste stvari, ki se naročniku zdijo ključnega pomena, hkrati pa mu dopušča, da se sam samostojno premika med različnimi točkami pogleda. Vodeni ogledi še dodatno doprinesejo k virtualnemu sprehodu kot zelo interaktiven način predstavitve željene nepremičnine. 

‎Za prikaz vodenega ogleda najprej kliknite na  ikono, da zaženete virtualni sprehod, nato pa kliknite na ▶ ikono v meniju levo spodaj. Raziščite trgovino in si oglejte, kar vas zanima – za nadaljevanje vodenega sprehoda enostavno kliknite na Play ikono in nadaljevali boste tam, kjer ste ostali.

STATISTIKA OGLEDOV VIRTUALNIH SPREHODOV

 

Poskrbimo lahko za natančno merjenje ‘uspešnosti’ vaše naložbe v virtualni sprehod.

Po dogovoru vam lahko pripravimo transparentno poročilo z naslednjimi tremi parametri: število prikazov (kolikokrat se je vaš virtualni sprehod prikazal po posameznih spletnih straneh, kjer je objavljen), obiskanost in število klikov (kolikokrat so obiskovalci kliknili na ‘play’ in zagnali virtualni sprehod) ter število edinstvenih uporabnikov, torej koliko posameznikov si je na svojih napravah ogledalo vaš virtualni sprehod. 

 

Ta statistika beleži 3 časovna obdobja: zadnjih 7 dni, zadnjih 30 dni in ‘življenjsko dobo’ virtualnega sprehoda, torej od dneva, ko je bil posnetek javno objavljen.

IZDELAVA FOTOGRAFIJ IN VIDEO ANIMACIJ

Našim strankam ponujamo tudi 360° panoramske fotografije zunanjosti, HDR slike notranjosti (133MP), video modele (480p MP4), GIF animacijo 3D modela (320 x 240px) in statično sliko 3D posnetka.  

360° panorame in HDR fotografije

Naše kamere snemajo v skupni resoluciji 133MP, kar pomeni, da so slike izjemno kakovostne. Naročniku pošljemo ločene posnetke notranjosti, ki jih lahko deli na svojih družbenih omrežjih, objavi na spletni strani, vključi v prezentacije, itd …

VIDEO animacije

Naročnik ob naročilu prejme še video generirani model nepremičnine v MP4 -480p kvaliteti, ali GIF v velikosti 320 x 240 px. Ti vrteči se modeli so odličen način prezentacije, na primer na Facebook cover sliki ali za umestitev na spletno stran ali na zaslone po prodajnih mestih. 

Slike 3D modelov

Te slike so zanimive za deljenje po družbenih omrežjih, kjer se priloži tudi povezavo do spletne strani ali direktno do samega virtualnega sprehoda, vključi pa se jih lahko tudi na spletno stran.

Dodana vrednost za trgovine:

virtualno merjenje polic in razstavnega prostora!

 

Uporabite naš sistem, da boste lahko lažje izmerili svoje police in prostor brez fizičnega truda.

 

Zakaj je to tako uporabno?

 

Da lahko:

 

  • lažje načrtujete postavitve bodočih kolekcij,
  • optimizirate prostorsko razporeditev,
  • in olajšate logistiko

Pin It on Pinterest