Virtualne predstavitve za trgovine

Virtualni sprehodi, 360° fotografije, 3D modeli in vodene predstavitve z dodatno multimedijo.

Večji obisk, več potencialnih strank – večja prodaja! 

 

Predstavite se na najbolj doživet in učinkovit način in bodite korak pred konkurenco!

360° Matterport virtualni sprehodi omogočajo, da se gledalec ‘potopi’ v vašo nepremičnino in razišče vsako podrobnost – kot da bi stali na lokaciji v resničnem življenju. Zahvaljujoč 133 MP visoki ločljivosti snemalnih leč 9 kamer so naši posnetki najbolj realistični in najkvalitetnejši virtualni sprehodi na trgu – brez primerjave. Po želji vaše posnetke naložimo tudi na Google, saj smo certificirana agencija. V letu in pol smo presegli kar 3.200.000 ogledov naloženih fotografij nepremičnin!

oglejte si nekaj naših posnetkov

95 % višja možnost za kontakt

Tiste strani, ki imajo tudi virtualne sprehode, prejmejo 95 % več povpraševanj!

Do 300 % višje interakcije

Do 300 % več interakcij imajo spletne strani, ki vsebujejo virtualne sprehode!

Večja izpostavljenost na spletu

Pomembno je, da ste prisotni na širšem spletu – vaša konkurenca zagotovo je.  

‎Za virtualni sprehod kliknite na  ikono.

Raziščite posnetke na računalniku, na tablici ali telefonu

Na računalniku uporabite miško, da vrtite pogled in klikate po prostoru – kot bi bili resnično tam. Na telefonu in tablici pa se pomikajte po prostoru kar s svojim prstom! Uporaba je zasnovana zelo preprosto.

Premikajte se po prostoru enostavno in realistično

Edini način virtualnih sprehodov, ki omogoča neopazne prehode med različnimi pogledi. Ko se premikate med posameznimi pogledi, vmes vstopate in izstopate v 3D prostor – to omogoča realističen občutek premikanja!

Spreminjajte nadstropja z enim klikom

Matterport virtualni sprehodi vam omogočajo, da se sprehajate po stopniščih in menjate nadstropja. Poleg tega pa lahko uporabite tudi seznam nadstropij, kjer zamenjate nadstropje z enim klikom.

Smo Google certified agency.

 

Virtualni sprehod lahko kot certificirani partner naložimo na Google Earth, Maps in StreetView – tako boste še bolj vidni in opaženi s strani vaših (potencialnih) strank.

Dne 16. 9. 2020 smo samo na Googlu imeli preko 3.200.000 ogledov

 

Različni načini prikazov

3D pogled

V 3D pogledu obiskovalec dobi realno sliko in odlično razumevanje proporcij prostorov in njihovo razporeditev.

pogled po nadstopjih

Če se želite osredotočiti na posamezno nadstropje, lahko v meniju desno spodaj izbirate poljubno med nadstropji.

tlorisni pogled

Uporabite tlorisni pogled, če želite bolje razumeti postavitev prostorov po posameznih nadstropjih. Izbirate lahko tudi med nadstropji.

360° sprehod po notranjosti

Po notranjosti objektov se lahko sprehodite z ultra realističnim 360° pogledom in si ogledate vse zanimive infotočke, opremljene z multimedijo.

‎Za virtualni sprehod kliknite na  ikono.

Premikanje po posnetkih – opis navigacijskih ikon

sprehod po prostoru

3D pogled

tlorisni pogled

izbira med nadstropji

iINFOtočke z multimedio

 

INFOtočke nam omogočajo, da v virtualni sprehod dodamo veliko dodatnih informacij, vsebin in povezav.

 

Vrste INFOtočk:

  1. povezave do spletnih strani,
  2. ‘en klik’ do nakupov,
  3. aktualni popusti,
  4. odpiralni časi, naslov in plačilne metode,
  5. slike, ceniki in opisi produktov
  6. video posnetki s povezavami na YouTube in Vimeo.

INFOtočke: vsebina se prikaže na infotočkah, ko nanje kliknete (na tablicah in telefonih), oz. se nanje pomaknete z miškinim kazalnikom na računalniku.

opisi produktov

Dodatno opišite svoje produkte in jih na oseben način predstavite!

povezave na spletne strani

Preusmerite kupce v svojo spletno trgovino, stranke v svoj salon, turiste do rezervacije sob, … – možnosti so neomejene!

slike in video posnetki

Slika pove več kot tisoč besed, video pa še nekajkrat več! Večinoma imajo proizvajalci produktov, ki se pogosteje prodajajo v trgovinah svoje predstavitve produktov na spletu, ki jih lahko umestimo v vaš virtualni sprehod! To velja za vse posnetke na YouTube.

popusti in kartice ugodnosti

Preko teh INFOtočk lahko obiskovalce preusmerimo direktno do vaše spletne trgovine s popusti in jih nagovorimo, da se včlanijo v klub ugodnosti. Na ta način naročnik prejme tudi kontaktne podatke svoje ciljne skupine – skladno z GDPR.

odpiralni časi, naslov, ID podjetja

Preusmerite kupce v svojo spletno trgovino, stranke v svoj salon, turiste do rezervacije sob, … – možnosti so neomejene!

integracija družbenih omrežij

Velika dodana vrednost in konkurenčna prednost naših virtualnih posnetkov je, da v 3D prostor lahko  umestimo dodatne fotografije ali video posnetke iz YouTube ali Vimeo!

Vodeni 3D ogledi

 

Vodeni ogled je video, ki obiskovalcu prikaže različne izpostavljene točke nepremičnine. Vodeni ogled omogoča obiskovalcu, da hitro vidi tiste stvari, ki se naročniku zdijo ključnega pomena, hkrati pa mu dopušča, da se sam samostojno premika med različnimi točkami pogleda. Vodeni ogledi še dodatno doprinesejo k virtualnemu sprehodu kot zelo interaktiven način predstavitve željene nepremičnine. 

‎Za prikaz vodenega ogleda najprej kliknite na  ikono, da zaženete virtualni sprehod, nato pa kliknite na ▶ ikono v meniju levo spodaj. Raziščite trgovino in si oglejte, kar vas zanima – za nadaljevanje vodenega sprehoda enostavno kliknite na Play ikono in nadaljevali boste tam, kjer ste ostali.

STATISTIKA OGLEDOV VIRTUALNIH SPREHODOV

 

Poskrbimo lahko za natančno merjenje ‘uspešnosti’ vaše naložbe v virtualni sprehod. Po dogovoru vam lahko pripravimo transparentno poročilo z naslednjimi tremi parametri: število prikazov (kolikokrat se je vaš virtualni sprehod prikazal po posameznih spletnih straneh, kjer je objavljen), obiskanost in število klikov (kolikokrat so obiskovalci kliknili na ‘play’ in zagnali virtualni sprehod) ter število edinstvenih uporabnikov, torej koliko posameznikov si je na svojih napravah ogledalo vaš virtualni sprehod. 

 

Ta statistika beleži 3 časovna obdobja: zadnjih 7 dni, zadnjih 30 dni in ‘življenjsko dobo’ virtualnega sprehoda, torej od dneva, ko je bil posnetek javno objavljen.

IZDELAVA FOTOGRAFIJ IN VIDEO ANIMACIJ

Našim strankam ponujamo tudi 360° panoramske fotografije zunanjosti, HDR slike notranjosti (133MP), video modele (480p MP4), GIF animacijo 3D modela (320 x 240px) in statično sliko 3D posnetka.  

360° panorame in HDR fotografije visoke ločljivosti

360° panorame vključimo med posnetke zunanjosti objektov v sam 3D virtualni sprehod, fotografije visoke ločljivosti v 133MP pa naročnik dobi priložene v datoteki ob naročilu. Glede na to, da so izjemno visoko ločljive, jih lahko uporabi tudi na svojih spletnih straneh, prezentacijah itd. (za povečavo primera na sliki kliknite na fotografijo).

VIDEO ANIMACIJE

Naročnik ob naročilu prejme še video generirani model nepremičnine v MP4 -480p kvaliteti, ali GIF v velikosti 320 x 240 px. Ti vrteči se modeli so odličen način prezentacije, na primer na Facebook cover sliki ali za umestitev na spletno stran. 

Slike 3D modelov

Te slike so zanimive za deljenje po družbenih omrežjih, kjer se priloži tudi povezavo do spletne strani ali direktno do samega virtualnega sprehoda, vključi pa se jih lahko tudi na spletno stran.

!Na slovenskem trgu se je v zadnjih letih pojavilo veliko samostojnih fotografov, ki se neresnično predstavljajo, kot da prihajajo iz podjetja Google, in s tem zavajajo stranke. 

3Dpro.si radi poudarimo, da smo mi prav tako licencirani za objavo fotografij, ki se pojavijo na Google Earth, Google Maps in Google Street View, nikakor pa nismo (razen licence) drugače povezani z Googlom. Fotografije objavljamo pod blagovno znamko ‘Inštitut Mediapro’.

Veseli smo bili emaila, ki smo ga 3. decembra 2019 prejeli s strani Google Zemljevidi, s katerim so nas obvestili, da smo med najbolj priljubljenimi fotografi v Google Zemljevidih in da so naše fotografije dosegle nekaj, kar je zelo malo drugih: 2.000.000 ogledov fotografij. Odličen rezultat za obdobje 18 mesecev!

Dodana vrednost za trgovine:

merjenje polic in razstavnega prostora!

 

Uporabite naš sistem, da boste lahko lažje izmerili svoje police in prostor brez fizičnega truda.

 

Zakaj je to tako uporabno?

 

Da lažje načrtujete postavitve bodočih kolekcij, optimizirate prostorsko razporeditev in olajšate logistiko dostav!